BAŞKANIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI | Osmaneli Belediyesi

BAŞKANIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Günümüzde olup biten, haber değeri taşıyan her konuyu milletimize ileterek, herkesin her şeyden haberdar olmasını sağlayan basın mensuplarımızın bu özel günlerini kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleğini yerine getirmek için emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. Milletimizin tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli kurallarından biridir.

Her haber, her kesimi, her kişiyi mutlu etmese de halkın yine de her sabah beklediği haberleri almak için ilk iş olarak bir gazeteye ulaşmak olduğunu biliyoruz. Günümüzde çok hızla gelişen gündem, çok geniş bir alanı kapsayan merak ve ilgi gazetecilerimizi daha yoğun araştırmaya ve daha büyük bir alana hakim olmaya sevk ediyor.

Gazetecilerimizin bu özel gününü tekrar kutluyor, sağlık, huzur içinde nice yıllar hizmet etmelerini, aramızdan ayrılmış olan gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN