BAŞKANIMIZIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

15027528_10210299120492405_4112147861335716700_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye’nin, öğretmenleri sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz, bu vesileyle ülkemizin geleceğine de yön vermektedir. Tüm meslek grupları ülkemizin öğretmenlerinin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi refah düzeyine ulaştırma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü” kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.”

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, öğretmenlerin söz konusu kutsal görevlerini yerine getirirken Osmaneli Belediyesi’nin de eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.