BAŞKANIMIZIN BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARETİ

IMG-20160817-WA0006

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN ile birlikte Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL’I makamında ziyaret etti.

Başkanımız, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL ile Osmaneli’nde yürütülen bir takım çalışmaları değerlendirdi. İlçemizde şu anda yapımı devam eden Yeni İlçe Emniyet Binası inşaatı görüşmede dile getirilen konulardan birisiydi. Ayrıca atıl durumda olan Bölge Trafik İstasyonu’nun, Osmaneli Belediyesi’ne tahsisi için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yapılan bu görüşmeden sonra Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL’A Geleneksel Osmaneli Evleri’nin bulunduğu seramik tabloyu hediye ederek kendisi ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.