BAŞKANIMIZIN İTFAİYE HAFTASI İLE İLGİLİ MESAJI

img-20160926-wa0003

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İtfaiye birimi, Belediyemizin çok önem verdiği ve sürekli olarak geliştirdiği bir hizmet birimidir. Osmaneli, orman yangınlarına en hassas bölgede yer almaktadır. Diğer yandan eski Osmaneli konakları, ahşap dokusuyla yangına karşı önlem alınması gereken yapılardır.

Osmaneli, ilimizde deniz seviyesine en yakın ilçemiz olması nedeniyle de yaz aylarını yüksek sıcaklıklarda geçirmektedir. Bu anlamda da özellikle yeşil alanlar oluşturmak suretiyle yangınlara karşı tedbirler alınması gerekiyor.

Osmaneli Belediyesi olarak itfaiye araç sayımızı üçe çıkardık. Diğer itfaiye araçlarımızı, komple revizyondan geçirdik ve yeniledik. 2 adet sulama aracı ilavesi ile ormanlara müdahale hızımızı ve gücümüzü artırdık.

Osmaneli Belediyesi olarak hızla yangınlara müdahale edebilecek bir yapıyla, itfaiye teşkilatımızla Osmaneli’nin, çevre il ve ilçelerimizin hizmetindeyiz.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN