BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

19449433_10211557960937742_159738112_o

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Tüm Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayan Başkanımız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Artık cümle alem biliyor ki Türk ve İslam Alemi üzerinde çok açık bir oyun oynanıyor. İslam ülkeleri mezhep kavgaları veya başka bir nedenle karıştırılıyor. Mevcut iktidara karşı ayaklanma başlatılıyor. Sonrası planlanan senaryo sahneye konuyor. Aynen Irak, Suriye, Mısır, Libya, Somali, Sudan, Filistin, Arakan ve diğer İslam ülkelerinde olduğu gibi.

Geçmişten bu yana Türkiye üzerinde de bu oyunlar sürekli oynandı. Darbeler, toplumsal hareketler, sağ-sol, irtica, alevi-sünni gibi birçok kargaşa yaratıcı eylemle kardeş kavgaları yaratılmaya çalışıldı. Bu ülkede halkın seçtiği Başbakan, Bakanlar cunta tarafından idam edilebildi.

Ne zaman Türkiye iyiye gitse, ekonomisini düzeltse, güçlü olmaya ve bağımsız politikalar izlemeye başlasa dış güçler bir yolunu bulup kargaşa yarattı. 2002’den bu yana ise yargı ile darbe, askeri darbe, muhtıra ve gezi olayları gibi toplumsal olaylar, 17-25 Aralık operasyonları, MİT tırları ile teröre destek veren bir Türkiye imajının yaratılmak istenmesi. MİT müsteşarının tutuklanma girişimi ve birçok olay sonrası 15 Temmuz’da Fetullahçı terör örgütüyle kanlı ayaklanma ve darbe girişimi, sonrası halkın seçtiği AK Parti Hükümetini ve onun Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı iktidardan uzaklaştırma girişimleri.

İslam ülkeleri içinde var olan dayanışmayı ve birlikteliği yok etmek için kardeş ve Müslüman Katar halkını teröre destek veren ülke olarak ilan etme girişimi. Sonuçta Türk ve İslam alemi üzerinde oynanan oyunlar bitmek bilmiyor.

En son din bizim dinimiz, en son Peygamber bizim Peygamberimiz, en son kitap bizim kitabımız. O halde en önde olması gereken toplumlar da İslam toplumları olmalı. Ama gelin görün ki tam tersi bir durum var ortada.

İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Türk ve İslam alemi üzerindeki oyunlar, hesaplar bozulur. Yerlerinden, yurtlarından, mallarından, ailelerinin bir kısmından edilmiş olan insanlar yine bir araya gelir.

İnşallah bu Ramazan Bayramı Türk ve İslam alemine hayırlar getirir. Allah Türk ve İslam aleminin toparlanmasına, birlik ve beraberliği sağlamasına, artmasına yardımcı olur. Allah Türk Dünyasını ve İslam alemini şerlerden korusun.”

Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Osmaneli Kaymakamlığı organizasyonunda düzenlenecek olan Bayramlaşma programı 25 Haziran Pazar günü, Bayramın birinci günü saat 10:00’da Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda yapılacaktır. Bayramlaşma programına tüm halkımız davetlidir.

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN