BAŞKANIMIZIN YAŞLILAR HAFTASI İLE İLGİLİ MESAJI

image467

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Hepimizin, herkesin bir gün yaşlanacağını vurgulayan Başkanımız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her insan için farklı bir anlamı ve önemi olan yaşlılık, aslında hayatın çok özel ve çok güzel bir dönemidir. Geçmişimiz ile bugün arasında, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımız, hayatımızın en kıymetli hazineleri;

Hepimizin bir gün yaşlanacağını her zaman aklımızda tutmamız gerekir. Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir.  Yaşlılara gösterilen önem ve onların birtakım sorunlarının çözümü için gösterilen çaba, o toplumun uygarlık göstergesiyle eş anlamlıdır.

Osmaneli Belediyesi olarak bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır.

Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bu anlamda Osmanelili vatandaşlarımın yaşlılar haftasını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YMM Münür ŞAHİN

Osmaneli Belediye Başkanı