BAŞKANIMIZIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

02 copy

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2018 yılının ülkemize, Türk-İslam alemine ve ilçemiz Osmaneli’ne barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

İlçemiz açısından önümüzdeki yılda da hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2018 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Osmanelili vatandaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YMM Münür ŞAHİN

Osmaneli Belediye Başkanı