BAŞKANIMIZ,OSMANELİ SELAHATTİN ÇETİNTAŞ HASTANESİNİ AK PARTİ,MHP.İYİ PARTİ BAŞKANLARIMIZLA ZİYARET ETTİ.

Covid-19 mücadelesinde son günlerde vaka sayısını sıfırlanması,aşıların başarıyla uygulanmaya başlanması ilçemizde büyük memnuniyet yarattı.Bu ortamın yaratılmasında büyük emeği olan başhekimimiz ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür İçin Başkanımız Münür Şahin,Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem,İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Akdaş,Mhp ilçe Başkanı Hasan Eroğlu başhekimimiz Dr Güliz Özyaşar’ı ziyaret etti.Ağaçtan düşerek belinden ameliyat olan Dr Güliz Özyaşar’a geçmiş olsun dileklerinde ileten başkanlar,aşı süreci hakkında da bilgi aldılar.Aşı konusunda Osmaneli halkının ilgisi ve bir an önce aşı vurdurma talepleri memnuniyet verici diyen başhekimimiz ilçe halkımız çok duyarlı dedi.Ziyaretleri İçin başkanlara teşekkür eden başhekimimiz Osmaneli deki birlik ve beraberlik her sorunu çözmemizde en büyük güvencemiz dedi.