BAYIRKÖY SPOR:1 – 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR:0

Bugün Bayırköy Sporla deplasmanda mücadele eden takımımız çok güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen,girdiği pozisyonları değerlendiremeyince tecrübeli futbolculardan kurulu Bayırköy Spora 1-0 kaybetti.Dostluk ve kardeşlik içinde gecen maçta büyük mücadele ortaya koyan her iki takımımızı kutluyoruz.Kardeş takımımız Bayırköy Sporun başta Belediye Başkanı Mustafa Yaman olmak üzere takımımızı,yöneticilerimizi,taraftarlarımızı büyük bir centilmenlik ve ev sahipliği içinde ağırladılar.Kendilerine teşekkür ediyor,başarılar diliyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor kendi çocuklarımızın ve gençlerimizin yer aldığı alt yapı takımı.Transfer yapmadan altyapıdan gelen sporcularımızla mücadele ediyoruz.Ligin en beğenilen ve en genç takımıyız.Değerli takımımız sporcularını,ailelerini,yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyoruz.Bugün deplasmanda olmamıza rağmen herkesi hayran bırakan oyun ortaya koyduk.Kalıcı başarı bu altyapımızla gelecektir.Hep birlikte her hedefimizde olduğu gibi kalıcı ve sürdürülebilir başarılar için sabırla yolumuza devam ediyoruz.