BEBKA DESTEKLİ SERA TESİSİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Osmaneli Belediyesi olarak,Tarıma destek vermeye devam ediyor.Bebka destekleri ile kurduğumuz Yöresel Ürün Üretme Tesislerimiz,Mezbaha Tesisimiz,Bakanlık onaylı Toptancı Halimiz ve Hal Kompleksimiz ile tarıma destek oluyoruz.Osmaneli Belediyesi Kurduğu Kadın Girişimciler Kooperatifi İle birlikte Bebka destekleri ve iştirakçi kurumlar ve de BŞEÜ ile birlikte “Modern Sera”kurarak Fide üretimi yapacak ve serada ürün yetiştiriciliğinde çiftçimize örnek olacak.Osmaneli Belediyesi Sakarya Nehri kıyısında 11.000 m2 Lik kendi mülkü olan arsasında 6,500 m2 kapalı alana sahip Modern Sera için altyapı ve Çevre düzenlemesi çalışmalarını kendi Harfiyat ve teknik ekibiyle sürdürüyor.Başkanımız cevre düzenleme işlerini yürüten iş makinaları operatörlerine teşekkür etti.Başkanımız Münür Şahin projeye büyük önem vererek sera çalışmalarını yakından takip ediyor.Tamamlandığında ilçemiz tarımı için çok önemli olan Fideleri yetiştirerek çiftçimize maliyet açısından büyük destek sağlayacak.Modern Seralar Kadın Girişimciler Kooperatifi tarafından işletilecek ve kadın istihdamına ve ekonomisine katkı verecek.