BEBKA PROJEMİZDE İŞTİRAKÇİMİZ OLAN BİLECİK GIDA,TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ NECMETTİN YOLDAŞ’I ZİYARET ETTİK.

Necmettin Yoldaş, Bilecik Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürülüğüne atandığından bugüne yaratıcı fikirler ve projelerle birçok değişimi yarattı.Osmaneli Belediyesi Projelerine de her zaman destek olan değerli müdürümüz Bilecik İlinin Antalyası olarak adlandırılan ilçemizde sürekli belediyemizle işbirliği içinde oluyor.Kadın Girişimciler Kooperatifimiz ile birlikte Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz,İşkur İl Müdürlüğümüz ile birlikte yürüttüğümüz proje konusunda da değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası iş birliğimizin farklı projelerle dahada artacak.

Başkanımız Münür Şahin:”Osmaneli’de seracılık mutlaka kadın girişimciler ile öne çıkacak ve de özellikle ilimizin ihtiyacına yönelik yapılacak fide yetiştiriciliğinde sağlanacak başarı ile tarımda önemli bir ihtiyacı da gidermiş olacağız.Osmaneli tarımla uğraşan nüfusunun en yoğun olduğu ilçe olarak çiftcimize destek olacak faaliyetleri öne cıkaracağız.Değerli Müdürümüz Necmettin Yoldaş’a ilçemize destkeleri için teşekkür ediyoruz”dedi.