BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN SON ON GÜNDE, OSMANELİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başkanımız Münür Şahin Osmaneli Projeleri,Yatırımları ve güncel konuları ile ilgili Ankara’da Milletvekilimiz Selim Yağcı ve ilçe başkanımız Şaban Güdem ile bakanlıklarda birçok ziyareti gerçekleştirdi.Her Ankara’ya gittiğinde ilçemiz için önemli desteklerle dönen Başkanımız Münür Şahin koronavirüsle mücadelede büyük bir başarı sonrası,kontrollü hayat kapsamında ziyaretleri hızlandırdı.

İlimiz ve Bölgemiz Belediye Başkanları ile de sık sık bir araya gelen belediye başkanımız geçtiğimiz hafta ve bu hafta Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer,Pamukova Belediye Başkanı Güven Över Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile bir araya geldi.

Belediye Başkanları ile özellikle BEBKA projeleri ve destekleri,yöresel ürünler ve turizmde işbirliği,arac parkının ortaklaşa olarak daha verimli kullanılması ,bakanlıklardan destek taleplerinin değerlendirilmesi, tarımda,sanayide işbirliği olanakları,spor ve yaz spor okulları vb.konularda işbirliğini dahada üst seviyeye çekecek çalışmaları yapıyor.

Başkanımız Münür Şahin;”İlimizin,Bölgemizin sürekli gelişimini sağlamak için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz.Belediye Başkanları olarak birlikte hareket etmemiz başarılı projeleri paylaşmamız,kamu kaynaklarının verimli kullanımını da sağlıyor.Birlikte hareket ettiğimiz bölgemiz ve ilimiz,ilçelerimiz,beldelerimiz belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz dedi..