BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN “TURGUT ÖZEN MERMER SANAYİ AŞ”SAHİBİ TURGUT ÖZEN’İ ZİYARET ETTİ.

Başkanımız Münür Şahin ,İlçemize her konuda destek olan Bilecik ilinin vergi rekortmeni,yardımsever,örnek sanayici Turgut Özeni ziyaret etti.Değerli sanayicimize Osmaneli projelerine destekleri için teşekkür eden başkanımız kendisine Kadın Girişimciler Kooparatifimizin ürettiği Lefke Bezinden oluşan hediyeleri takdim etti.Turgut Özen,yeni yapılacak ve ilçemize yakışacak Osmaneli Belediye Binasının Mermer ihtiyacının tümünü ücretsiz olarak karşılama sözünü verdi.Her projemize destek olan Turgut Özen Osmaneli belediyesinin özellikle enerji,tarımsal ve turizm projelerine desteğini sürdüreceğini söyledi.Başkanımız değerli sanayicimiz Turgut Özen’e aileye ilçemize destekleri için tekrar teşekkür etti.