BELEDİYE BAŞKANIMIZA FENERBAHÇE’DEN ÖZEL ZİYARETÇİ.

Fenerbahçe Spor Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Selim Çeçen, Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Fenerbahçeli futbolcuların imzasının bulunduğu formayı hediye etti.‬ Başkanımız Münür Şahin Selim Çeçen’e ziyareti için teşekkür etti. Çeçen yaptığı konuşmada;”Osmaneli çok güzel ve tarihi kokan bir kent. Sporda başkanla çok iyi bir alt yapı kulübü olduğunuzu görüyoruz. Lefke Cup U15 Futbol Turnuvasına Fenerbahçe Bu yıl katılacak. Futbol Federasyonundan randevu alıp Osmaneli için neler yapabiliriz birlikte bakalım. Sporda çok güzel bir konuma geleceğinizi tahmin edebiliyorum.

Bu kadar vizyon sahibi ve geleceğe yatırım yapan bir başkanla karşılaşacağımız düşünmemiştim. Bu kadar geleceğe yatırım yapan başkana destek vereceğiz. Fenerbahçe Altyapısı Osmaneli’ye destek olacak. Kültürel varlıklarınıza destek için sosyal projeler üretebiliriz. Osmanlı mutfağını canlandırmanıza bizde destek olalım. Öztiryakiler Grubunu size sponsor yapalım.En kısa zamanda Osmaneli’ye tekrar geleceğiz”dedi.