BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

16729262_1580817098602966_169118980554118596_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Antalya’da Başbakanımız Binali YILDIRIM’ın katılımı ile gerçekleşen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Başkanımız toplantı ile ilgili izlenimlerini şu şekilde aktardı:

“Antalya’da Başbakanımız Binali YILDIRIM, Bakanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Genel Merkezimiz Yöneticilerinin katıldığı “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na tüm Bilecik Belediye Başkanları olarak katıldık.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve referandum süreci, Başbakanımızın ülke gündemini değerlendirme konuşmaları, İçişleri Bakanımızın ülkemizde teröre karşı alınan önlemler, Dışişleri Bakanımızın Dış Politikalar, Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Kentsel Dönüşüm, TOKİ yatırımları ve Belediyelerle işbirliği konularındaki konuşmaları, İstanbul, Nevşehir, Ankara, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlarının proje sunumları ile yoğun bir istişare ve değerlendirme çalışması yapıldı.

“Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet Büyük Güç Türkiye, Güçlü Yönetim, Güçlü Yürütme, Bağımsız ve Tarafsız Yargı, Güçlü İktidar, Milletin % 50’sinden fazlasının onayladığı Cumhurbaşkanı, darbelere son verecek düzenlemeler, sorumlu Cumhurbaşkanı, uzlaşmayı zorunlu kılan değişiklikler ve sonuçta geçmişten ders alarak geleceğin güvence altına alınacağı bir Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi” için milletimize gitmeye ve evet demeye hem bizler hem de milletimiz hazır.

Koalisyonlarla kurulan zayıf hükümetlerin dışarıdan ve içeriden Türkiye’nin güçsüzleştirmesinde nasıl kullanıldığını biliyoruz. 2002 öncesinin yüksek enflasyon, yüksek faiz, işsizlik, güvensizlik, borç batağına batmış, IMF’ye yalvaran ve teslim olan bir ülke, en ufak bir krizde dağılan, etkilenen ekonomi, sağlıkta, eğitimde halkının çile çektiği, havaalanları, yolları, limanları yetersiz, madenlerini, doğal kaynaklarını kullanamayan, savunma sanayisinde dışa bağımlı, komşuları ve dünya ülkeleri karşısında itibarsız bir ülke konumunda olduğumuz günleri unutmuyoruz.

2002’den bu yana AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip ERDOĞAN ile hızlı büyüme, ekonomide güçlü, ihracatı artmış, faizleri düşük, dış borçlarını sıfırlamış, savunma sanayisinde % 80 yerlileşme oranına çıkmış, yeni havaalanları, bölünmüş yollar, oto yollar, Yavuz Sultam Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli, 3.Havaalanı, Barajlar, Göletler, Nükleer Santral, Nükleer Teknoloji, TOKİ ile konut ve işyeri yapımı, sanayide büyüme, limanlar, tüneller, her ile bir üniversite, sağlıkta devrim, tarımda büyük gelişim, turizmde ve turizm yatırımlarında örnek ülke, dış ilişkilerde sözü dinlenen, mazlum ve ezilen ülkelerin, İslam ve Türk Dünyasının umudu olmuş güçlü Türkiye, güçlü lider, teröre karşı yurt içinde ve yurt dışında büyük mücadele ve her alanda hızla yükselen değer Türkiye.

Milletimiz her şeyin farkında. Kendine güvenenleri de, kendinden kaçanları da biliyor. Dış güçler ve içerideki işbirlikçileri terör örgütleri; FETÖ, PKK, PYD, DHKPC, DAEŞ. İsimleri ne olursa olsun tüm terör örgütleri Türkiye’ye karşı cephe almış durumda. Amaç bölünmüş, güçsüz, koalisyonlarla yönetilen, içerdeki sorunlardan dışarıya açılamayan, içine kapanmış bir Türkiye.

16 Nisan 2017 günü Türk halkı, geleceği için, gelecek nesiller için kararını verecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine “EVET” diyerek darbecilere, dış güçlere, emperyalistlere, terör örgütlerine ve tüm şer odaklarına dersini verecek. Güçlü TÜRKİYE hayali birlik ve beraberlik içinde çok daha hızla gerçekleşecek. Güçlü lider ve güçlü yönetimle Türkiye’de milletin % 50’sinin desteğini almış, kimsenin tartışmadığı bir yönetim modeli ile önümüz açılacak.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 17.TÜRK DEVLETİ TÜRKİYE’NİN ,”DÜNYA LİDERİ BÜYÜK GÜÇ TÜRKİYE” olmasının önünü açacak. Gelecek nesilleri düşünen her Türk “EVET” diyerek sorumluluğunu gereğini yerine getirecek. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun. Terör odaklarının, emperyalist dış güçlerin istediği “hayır” değil, milletin tercihi “EVET” 16 Nisan 2017 günü en yüksek oranda gerçekleşsin.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN