BELEDİYE MECLİSİMİZ OLAĞAN TOPLANTISINI BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHIN BAŞKANLIĞINDA YAPTI.

67978750_2311001295783067_5376791677220421632_n

Ağustos ayı olağan belediye meclis toplantısında gündemde olan 4 madde meclis üyelerince kabul edildi.3 madde oy birliği ile kabul edilirken,küçük sanayi ve küçük sanayi genişleme alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcıların talep ettiği arsalar için encümene yetki verilmesi gereken 1.madde oy çokluğu ile kabul edildi.Yatırımcıların talep ettiği arsaların bir an önce teslim edilerek sanayileşmenin önünü açma amacı ile gündeme gelen madde CHP,BAĞIMSIZ,MHP Meclis üyelerinin ve başkanın oyları ile kabul edildi.

Belediye Başkanımız Münür Şahin gündemdeki 4 maddeden 3 maddesini oy birliği ile kabul eden meclis üyelerine teşekkür etti.Yatırımcılara arsa satışı konulu maddeye evet diyerek Osmaneli’nin büyümesi yönünde oy kullanan üyelere teşekkür ederken,bu maddeye hayır oyu kullanan meclis üyelerine keşke sizlerde evet diyerek özellikle Bursa’dan gelecek sanayicilerin önünü açmanızı beklerdim dedi.

Başkan sonuçta birlik ve beraberlik içinde hep birlikte 2014-2019 döneminde olduğu gibi 2019-2023 döneminde de Osmaneli’yi büyütmeye,yükseltmeye devam edeceğiz dedi. Başkan meclis toplantısını izlemeye gelen Osmaneli halkına da teşekkür etti.