BELEDİYE MEZBAHAMIZ DENETİMDEN TAM NOT ALDI

WhatsApp Image 2017-02-01 at 13.17.08 (2)

Geçtiğimiz aylarda en son teknoloji ile ilçemize kazandırılan ve bölgemizde 1., Türkiye’de ikinci olan Osmaneli Belediyesi Mezbahası, Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından denetlendi.

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenli bir şekilde denetlenen Osmaneli Belediyesi Mezbahası’nda Ulusal Kalıntı İzleme denetimi yapıldı. İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimde Belediye Mezbahamız tam not aldı. Ayrıca mezbahada kesilen hayvanların etlerinin sağlık şartlarına uygun olduğu, vatandaşlarımızın Osmaneli mezbahasında kesilen hayvanların etlerini güvenle tüketebilecekleri belirtildi.

En son teknoloji ile kurulan Osmaneli mezbahası, hayvan yetiştiricileri, et işleme tesisleri, kasap ve tüketiciler için sıhhi ve kalıntı olmayan temiz, hijyenik et tüketilmesi amacına hakkıyla hizmet etmektedir.