BEŞİKTAŞ KADIN FUTBOL TAKIMI OSMANELİ’DE İÇMELER TESİSLERİMİZDE BİR HAFTA KAMP YAPACAK VE “OSMANELİ BELEDİYESİ 1.ZAFER KUPASI KADIN FUTBOL TURNUVASI”NA KATILACAK

39700645_2106536546229544_4633830328639684608_n

BEŞİKTAŞ KADIN FUTBOL TAKIMI OSMANELI’DE İÇMELER TESİSLERİMİZDE BİR HAFTA KAMP YAPACAK VE “OSMANELİ BELEDİYESİ 1.ZAFER KUPASI KADIN FUTBOL TURNUVASI”NA KATILACAK.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Kadınlar 1.ligde mücadele veren kadın futbol takımı Prof.Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde sezon başı kampını yapmak üzere Osmaneli’ne geliyor.

Belediyemiz, spora ve sporcuya verdiği önemle yaptığı tesis yatırımları ile beraber başarılı organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. 15-19 Ağustos tarihleri arasında “Lefke Cup U15 2018″Futbol Turnuvası’nda Beşiktaş,Galatasaray,Altınordu,Sakarya Gücü Spor,Eskişehir Spor gibi ülkemizin önde gelen kulüplerini ağırlayan ve 2.yapılan organizasyonu da başarı ile tamamlayan Osmaneli Belediyesi 25-31 ağustos tarihlerinde Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımı kampına da ev sahipliği yapacak.

ilçemizde tüm idmanlarını sentetik ve çim sahalarımızda halkımıza açık olarak yapacak Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımını ağırlamak için tüm spor severler merakla bekliyor.İlk kez bu yıl “30.Ağustos Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası”organizasyonunu kadın futbol takımları arasında düzenliyoruz.

Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımı ve diğer güçlü üç kadın futbol takımımızda kampın ardından, belediyemizin ev sahipliği yapacağı Türkiye’de ilk kez A takım seviyesinde düzenlenecek olan “Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası”na katılacaktır.

Osmaneli Belediyesi olarak,”Osmaneli Belediyesi ulusal satranç turnuvası”,”Lefke Cup U15″,”Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası” başarılı organizasyonları ile ilçemizin tanıtımını yapmaya devam ediyoruz.Bu turnuvaları 25-29 Ekim Ulusal Satranç Turnuvası”izleyecek.