BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MELEK SUBAŞI BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ,TARİHİ KONAKLARIMIZDA İNCELEMELERDE BULUNDU.ZİYARETLERİ İÇİN DEĞERLİ BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ. | Osmaneli Belediyesi

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Subaşı kendi mesleği olan mimarlık acısından ilgili olduğu Osmaneli Belediyesi Konak Resterasyonları ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını incelemek ve turizm konusunda Belediyemizin yapmış olduğu projeleri incelemek ve belediyeler arasında karşılıklı işbirliği ile yapılabilecekleri değerlendirmek için ilçemizdeydi.

Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ve Belediyemiz İmar Müdürü Ayşegül Damkacı’yı ziyaret eden Bilecik Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Subaşı Osmaneli’nin tarihi konaklarını yaşatıyor olmasından ve kendi imkanları ile resterasyonlarda büyük yol katetmesinden kendi mesleğim acısından da mutluluk duyuyorum dedi.

Başkanımız ve İmar Müdürümüzle Osmaneli Konaklarını gezen Subaşı resterasyonu devam eden İrfan Yılmaz Konağı,Kelemcioğlu Konağı,Fahri Tan Konağı,Aynalı Kahve Konağı,Asiye Can Konağı ile resterasyonları tamamlanmış olan Necla Hanım Konağı,Fazıl Bozkurt Oteli,Bekir Güven Oteli,Osmaneli Belediyesi Konuk Evi,Sokak sağlıklaştırmları ile restorasyonu tamamlanan 23 adet konağı ve sokağı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

BEBKA destekleri le yapmakta olduğumuz Tarihi Lefke Çarşısı restorasyonu,Necati Kudül Kadın ve genç girişimciler merkezi,Osmaneli MYO Aşçılık okuluna tahsis edilen konağı da ziyaret eden Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Subaşı Osmaneli Belediyesinin örnek çalışmalarını görmekten mutlu olduğunu söyleyerek Başkanımız Münür Şahin’e başarılı çalışmaları ve ilgisi için teşekkür etti.

Başkanımız Münür Şahin Bilecik Belediye Başkanı Melek Subaşı’ya Lefke Bezinden yapılan takı,peşkir ve hediyeleri sundu ve kendisine teşekkür etti.Tüm belediyelerimizle ve Bilecik Belediyesi ile her konuda işbirliğine,bilgi paylaşımına devam edeceklerini söyledi.