BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİ,BAŞKANLARIMIZIN,VALİMİZİN, MİLLETVEKİLİMİZİN VE ŞİRKET YETKİLİLERİNİN KATILIMI İLE YAPILDI.

Bilecik Belediyeler Birliği toplantımızı Bilecik valimiz Bilal Şentürk,Bilecik Milletvekilimiz aynı zamanda Öndeki dönem Birlik başkanımız Selim Yağcı, Çevre ve şehircilik il müdürümüz Mustafa Budak,Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin,Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer,Yenipazarı Belediye Başkanı İlhan Özden,İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna,Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak ve Birlik Başkanı ve Bayırköy Belediye Başkanı Musatafa Yaman,İl Genel Meclis Üyemiz Osman Yılmaz,Şirket yetkilileri,ile Bilecik il genel meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Biosun Katı Atık bertaraf tesisindeki son durumun görüşüldüğü toplantımızda tesis hakkında Eksen Bağımsız Denetim AŞ Uluslararası Bağımsız denetim firmasına yaptırılan denetim raporunun değerlendirilmesi Biosun yetkilileri ile birlikte yapıldı Ülkemizin katı atık bertaraf konusundaki en önemli tesislerinden biri olan tesisimizin daha iyi daha verimli ve tam kapasite çalışması için aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Toplantımıza teşrifleri ile Birliğimize desteklerini esirgemeyen Başta Bilecik valimiz ve Bilecik Milletvekilimiz olmak üzere tüm başkanlarımıza ve Biosun yetkililerine teşekkür ediyoruz..