BİLECİK DEVLET HASTAHANESİ, BİLECİK-YENİŞEHİR YOL ÇALIŞMALARINI ZİYARET ETTİK.

Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’in ve Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl başkanımız Fikret Karabıyık’ın katkılarıyla Ülkemizde birçok ilde hayata geçirilen ve İlimizde de yapımı son aşamasına gelen Şehir Hastanemizi Ak Parti heyeti ile birlikte yakından inceledik. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde hizmete girecek olan Şehir Hastanemiz Bilecik ilimize ve ilçelerine hayırlı olur. Allah hayırlı ve uğurlu etsin.

İnceleme programımız kapsamında AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman,İl Genel Meclis Başkanımız Osman Yılmaz, Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanımız Mehmet Kepez, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Karadayı, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Ercan ile birlikte oluşturduğumuz heyet ile birlikte hızlı bir şekilde devam eden Yenişehir yolu çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah yıl sonu tamamlanması planlanan yolumuz hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.