BİLECİK GIDA,TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ NECMETTİN YOLDAŞ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Bilecik ilinin en büyük köy nüfusuna sahip,verimli toprakları ile tarım kenti olan Osmaneli ilçemize ziyaret gerçekleştiren il müdürümüz Necmettin Yoldaş başkanımız Münür Şahin ile görüştü.İlimizde tarıma en büyük desteği sağlayan Osmaneli Belediyesi Hal Tesisi,Yöresel Ürün Üretim Merkezi,Mezbaha Tesisi ile çiftçilerimizin sorunlarına eğilmeye devam ediyor.Başkanımız ve İl Müdürümüz bir araya gelerek bu tesisleri çok daha ileriye götürebilecek faaliyetleri değerlendirerek işbirliğini arttırma kararı aldılar.Başkanımız İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş’a teşekkür etti.