BİLECİK KIZILAY BAŞKANI MEFAİL ATEŞ,BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİ MÜDÜRÜ BURHAN SAĞLIK,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ERHAN DÖŞ, OMYO MÜDÜRÜ DOÇ.DR.AHMET FEVZİ SAVAŞ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Osmaneli Belediyesine bugün değerli ziyaretçilerini ağırladı. Misafirleri ile birlikte restorasyon çalışmalarını ve Kadın Girişimciler Kooperatifini inceleyen misafirlerimiz çalışmalar destek olmak için birlikte proje yapmak konusunda fikir alışverişinde bulundular.Kızılay Başkanı Mefail Ateş Kızılay’ın faaliyetleri için Belediyemizden konak talep etti. Konak için restorasyona katkı sağlayabileceğini ve Kızılayın yürütülürken bu binayı kullanabileceğini ifade eden Kızılay Başkanımız,özellikle aşevi,ihtiyac sahiplerine yardım,OMYO öğrencilerine destek vb konularda Osmaneli Belediyesi ile yapacakları işbirliklerini değerlendirdi.OMYO Müdürü Doç Dr Ahmet Fevzi Savaş özellikle aşçılık bölümünde Kızılay,Osmaneli Belediyesi ile işbirliği yapabileceklerini ifade etti.Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Döş Milli Eğitim olarak spordan,eğitime her konuda Osmaneli Belediyesi ile birlikte projelerde paydaş olduklarını ve özellikle Kadınlara yönelik başta Lefke Bezi olmak üzere bir cok konuda sonuç alıcı çalışmaların bugün geldiği noktayı görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Burhan Sağlık özellikle restorasyonlar sonrası turizmde bir marka olarak öne çıkan Osmaneli Belediyesinin yaptıkları çalışmalara destek olacaklarını söyledi.Özellikle Turizmde gelen misafirlerin cok temiz sokaklarla karşılaşması için destek olacaklarını söyledi.Başkanımız Münür Şahin değerli misafirlerimize çok teşekkür ederek,ilçemize verdikleri değer ve işbirlikleri için teşekkür etti.