BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZDEN VEDA ZİYARETİ.

49749290_2182897171926814_1955444325777145856_n

BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZDEN  VEDA ZİYARETİ.
Cidde Ateşeliğine atanan İl Millî Eğitim Müdürü. Öğr. Üyesi Dr. Güsamettin ERDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci Belediye başkanımız Münür Şahin’e veda ziyaretine geldi.Osmaneli Belediyesi olarak spor,eğitim,yatırımlar vb konularda sürekli işbirliği içinde olan Osmaneli Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü bir çok konuda projeler üretti.Milli Eğitim Müdürümüz İl Millî Eğitim Müdürü. Öğr. Üyesi Dr Güsamettin ERDOĞAN Eğitime katkıları ve her konuda milli eğitim camiasına destek olan Belediye Başkanımız Münür Şahin’e teşekkür etti.Başkan Şahin’de İl Milli Eğitim Müdürümüze ilçemize katkıları verdiği değer için teşekkür etti.Sudi Arabistan Cidde Ateşeliği görevinde de kendisine başarılar diliyorum dedi.Başkanımız Müdürümüze Osmaneli Belediyesi Sürekli eğitim merkezi ürünlerinden hediye etti.