BİLECİK ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.ORMAN YANGINLARINA KARŞI ÖNLEMLER GÖRÜŞÜLDÜ

33491420_2032760310273835_4389320615027277824_n

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Kastamonu Orman İşletme Müdür Yardımcısı iken, Bursa Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bilecik Orman İşletme Müdürü olarak ocak 2018 ayında atanan Erkan Yurt belediye başkanımızı ziyaret etti.

Bilecik Orman İşletme Müdürü Erkan Yurt ve Osmaneli Orman İşletme Şefi Erkan Balcı Münür Şahin ile Osmaneli ilçesinde restorasyonlar için kereste talepleri,ağaç dikim çalışmaları,orman yangınlarına karşı alınacak önlemler vb konularda görüş alışverişinde bulundular.Osmaneli bilindiği gibi orman yangınları için ilimizin en hassas bölgesi.Geçmişte Osmaneli ,Arapuçtu ve İçmeler yangınlarında büyük zarar görmüştü. ilçemizde Belediyemiz ve Orman İşletme Müdürlüğümüz yaza girerken yapılan çalışmaları bir kez daha değerlendirdiler.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;Osmaneli Belediyesi olarak 2014 Martından bu yanan Orman işletme ve Bölge Müdürlüklerinden ve de diğer kaynaklardan sağladığı 100.000 adet yetişkin fideyi ilçemiz park,sokak,meydan ve caddelerine diktik.Bugün artık bu ağaçların büyüdüğünü ve parklarımızı da,caddelerimizde gölge yapmaya başladığını görünce mutlu oluyoruz.İnşallah yine sonbaharda temin edeceğimiz ağaçları toprakla buluşturmaya başlayacağız.Özellikle yeni yapmakta olduğumuz 4,5 km lik şehir içi yol düzenlemesinde nitelikli ağaçlara ihtiyacımız var.İnşallah Orman İşletme Müdürlüğü Bölge müdürlüğümüzden bu ağaçların temini konusunda bize destek olur ve Osmaneli için çok güzel bir görüntü daha oluşturabiliriz dedi.

Başkanımız Münür Şahin,Osmaneli Bilecik Orman İşletme Müdürü Erkan Yurt ve Osmaneli Orman İşletme Şefi Erkan Balcı’ya ziyaretleri için teşekkür ederek kurumlar arası işbirliğine çok önem verdiklerini söyledi.