BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRT.ÜYESİ DOC DR ŞERİFE SUBAŞI VE DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİYARBAKIR TARIM MYO ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DR.MEDET KORKUNC BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİLER.

Proje ;Tıbbi ve Aromatik Bitkiler üretimi
Lavanta üretimi ve değerlendirmesi
Süre; 4 yıllık.
Amaç; Osmaneli de tarımda katma değeri yüksek ürünler üreterek,tarımda çalışanlara gelir artışı sağlamak,sağlık sektöründe yerli hammadde,doğal ilaç ve ilaç sektöründe yerlileşme oranını teşvik etmek.Osmaneli de aynı zamanda Lavanta ciceğinin kokusu ve ciceği ile güzel bir cevre oluşturmak.

İnşallah bu projeyi hayata gecirir ve tarımda yeni bir gelişme daha sağlarız.İşbirliği önerileri için Dicle Üniversitesi Tarım Fakültesi’ne ve Diyarbakır Tarım MYO ‘na ve değerli hocamız Dr.Medet Korkounc’a ve hocamızı bizlerle tanıştıran Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölümümümüzün değerli hocası Doc Dr Şerife Subaşı’ya teşekkür ediyoruz.