BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. HARUN MİNDİVAN BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

60543163_2255353134681217_8963286452544733184_n

Osmaneli Belediyesi üniversiteler ile işbirliği içinde projeler üretmeye devam ediyor.Yaptığı projeler ile Osmaneli’ye büyük değer katan Osmaneli Belediyesi yeni projeler içinde sürekli arayış içinde çalışıyor. Bebka ile bugüne kadar bir çok projede destek alan Osmaneli Belediyesi yeni açılan başlıklar içinde çalışmalara devam ediyor.

Bugün Belediye Başkanımız Münür Şahin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Harun Mindivan bir araya gelerek mesleki eğitim ve girişimcilik alanlarında yapacakları projeleri değerlendirdiler. Bebka ile İşgem projesine devam eden Osmaneli Belediyesi yeni projelerle özellikle girişimcilere destek olamaya çalışacak.

Başkanımız Münür Şahin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Mindivan’a teşekkür etti.