BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF DR İLHAMİ YURDAKUL BİRLİKTE SÜRDÜRÜLEN PROJELER İÇİN BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Osmaneli Belediyesi arasında birlikte bir çok proje başarılı bir şekilde yürütülüyor..Başkanımız Münür Şahin ile bugün bir araya gelen BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr İlhami Yurdakul ve Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doc.Dr.Ahmet Fevzi Savaş devam eden projelerde gelinen son durumu değerlendirdiler.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof Dr Şükrü Beydemir ve YÖK üyesi değerli hocalarımızın ziyareti sırasında gündeme gelen Osmaneli’de sempozyum düzenlenerek ilçemizin turizm potansiyelinin tanıtımı konusunda değerlendirme yapıldı.BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr İlhami Yurdakul Mayıs ayında 30-40 öğretim görevlisinin katılacağı Osmaneli(Lefke) konulu iki günlük sempozyumun yapılması konusunda başkanımız Münür Şahin ile mutabık kaldılar.Başkanımız ziyaretleri için değerli hocalarımıza ve değerli Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz dedi.