BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. İBRAHİM TAŞ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ. | Osmaneli Belediyesi

64911455_2279745145575349_4512290339075129344_n

Osmaneli Belediyesi Üniversiteler ile işbirliği yaparak önemli projeler, gerçekleştiriyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi her konuda Osmaneli Belediyesi Projelerine destek veriyor. 2019-2020 Eğitim dönemi için Osmaneli Meslek Yüksek Okulunda yeni açılacak yeni bölümlerde kesinleşti. Toplamda 120 öğrenci yeni açılacak bölümler için MYO ‘a kayıt yaptıracak.

Bugün Osmaneli Kaymakamımız Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Taş Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin birlikte yürüttüğü projeler için değerlendirmelerde bulundu.

2019-2020 Eğitim dönemi için Osmaneli Meslek Yüksek Okulunda yeni öğretime başlayacak bölümler; 1- Aşçılık Bölümü 2-Makine Bölümü 3-Tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon. Her bölüm için 40 öğrenci toplamda da 120 öğrenci ilk kez üniversiteye başlayacak.