BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.ŞÜKRÜ BEYDEMİR OSMANELİ BELEDİYESİ İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜKLERİ PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ.

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bir çok projede işbirliği yapıyor.Başarılı çalışmaların sonucları örnek projeler olarak bölgemizde ilgi çekiyor.Ayde Alüminyum AŞ yönetim kurulu başkanı Doğan Zaimoğlu ilçemizde yürüttüğümüz projelere maddi manevi destek oluyor.Bilecik ili ve çevre iller için örnek bir proje olan Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hastahanesine sağladığı maddi destekle sokak hayvanlarının kısırlaştırılması dahil,onların tedavisin sağlayacak tüm ekipmanı,laboratuvarı ve ameliyathaneyi bağışladı.Bugün BŞEÜ rektörümüz Prof Dr Şükrü Beydemir ve Rektör danışmanı Öğretim Görevlisi Özgür Özcan,Ayde Alüminyum Yönetim Kurulu başkanı Doğan Zaimoğlu ve Belediye Başkanımız Münür Şahin Sanayici-Belediye-Üniversite işbirliği konusunda Kadın Girişimciler Kooperatifimizde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.Başkanımız değerli misafirlerimize ilçemize gösterdikleri ilgi ve destekler için teşekkür ediyoruz dedi.

WordPress › Hata

Site teknik zorluklarla karşılaşıyor.