BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNDE KARİYER GÜNLERİ KAPANIŞ FORMUNA KATILDIK.

09-IMG_9662

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun katıldığı Kariyer günleri formunun son gününde başkanlar kısaca öğrencilere yol gösterici deneyimlerini ve yaşantılarından kesitleri anlattılar.
Başkanımız Münür Şahin öğrencilere özetle hayattan kesitleri örneklerle anlattı;
– Gelecekle ilgili mutlaka hedeflerimiz olmalı ve bu hedeflere ulaşmak için çalışmalıyız.Hedeflerimizi karşılaştığımız gerceklere göre gözden gecirmeliyiz.
– Değişim ve gelişim hepimiz için şart.
-Okul dönemlerinde herkes arkadaştır.Mezun olduğunuz andan itibaren ise sececeğiniz iş alanı için birbirinizşe rekabet eder durumda olacaksınzı.
-Çok çalışan çok başarılı olur ve iyi bir kariyer yakalar.Herkes üst noktaya gelecek diye bir şey yok.Çalışmanız yerinizi,kariyerinizi belirler.
-Vatanınızı,devletinizi,bayrağınızı,milletinizi sevin ve asla ihanet etmeyin.
-Önce kendinizi düzeltin.Her kes kendini düzeltse düzelmesini beklediğimiz kimse kalmaz.
-Yabancı dil,iyi seviyede bilgisayar kullanımı becerisine sahip olmanız gerekir.Kuvvetli ve zayıf yönlerinizi belirleyin ve zayıf yönlerinizi geliştirin.
-Yabancı dil,iyi seviyedee bilgisayar kullanımı becerisine sahip olmanız gerekir.Kuvvetli ve zayıf yönlerinizi belirleyin ve zayıf yönlerinizi geliştirin.
-Mutlaka bir branşta spor yapın,bir dernek veya siyasi partide üye olun ve çalışın.Ama bunu yaparken asla aşırılıya gitmeyin.