DUYURULAR

BİLECİK SPOR: 1 – 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 0 BUGÜN NEFES KESEN BİR MÜCADELE ORTAYA KOYAN HER İKİ TAKIMI DA KUTLUYORUZ.

BİLECİK SPOR: 1 – 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 0
BUGÜN NEFES KESEN BİR MÜCADELE ORTAYA KOYAN HER İKİ TAKIMI DA KUTLUYORUZ.
Bugün Bilecik Spor ile deplasmanda karşılaşan takımımız sahadan 1-0 yenik ayrılmasına rağmen güzel bir futbol ortaya koyarak ligimize renk kattığını gösterdi.Her iki takımımızın seyircisinin,basının büyük ilgi gösterdiği müsabakada,iki takımda seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya koyarak,seyircilerin büyük takdirini kazandı.Bu galibiyetle Bilecik Spor 45 puana çıkarken takımımız 44 puanda kaldı.

1308 Osmaneli Belediye Spor altyapısından gelen sporcuları ile örnek kulüp olmaya devam ediyor.Üst Liglere ve Milli takımlara sporcu yetiştirmek hedefiyle hareket eden kulübümüz 17 branşta faaliyet gösteriyor.Bugün çok tecrübeli ve Bal Ligi hedefiyle oluşturulan Bilecik Spor’ lada çocuklarımızın ve genclerimizin mücadelesi bizleri mutlu etti.Bilecik Sporu galibiyeti için kutluyoruz.Bugün iki takımda çok kötü bir zeminde ve koşullarda oynadı.İnşallah Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın acıkladığı yeni stada bir an önce kavuşuruz.Hem sporcular,hemde seyirci acısından gercekten saha çok kötüydü.İki takımda da bu mücadelede büyük bir sakatlık olmaması Allahın sporculara lütfuydu.

Başkanımız Münür Şahin;yaptığı acıklamada,”Bugün Bilecik Şeyh Edebali Stadında Bilecik Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor büyük seyirci önünde güzel bir karşılaşma çıkardı.Her iki takımıda kutluyoruz.İnşallah Bilecik ilini Bal Liginde ve Üst Liglerde temsil eden takım sayımız artar.Bilecik Spor yeri kesinlikle 3.lig veya daha üst liglerde olması gereken takım.

Bizler 1308 Osmaneli Belediye Sporla örnek bir alt yapı kulübü olarak genclerimize ve cocuklarımıza spor yapma olanağı sağlıyoruz.Çok sınırlı bütcelerle çok değerli hocalarımızla spora renk katıyoruz.Oluşturduğumuz alt yapı mutlaka takımımızı ileride çok daha iyi yerlere getirecek.Başarı yakalıyacaksak,transfer yapmadan altyapıdan yetişen çocuklarımızla,genclerimizle bunu gercekleştireceğiz.Tesisleşmede çok iyi yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.Günlük değil kalıcı başarılar ve hedefler için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz”dedi.