BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI OSMANELİ’DE İNŞAAT ŞİRKETLERİ YÖNETİCİLERİ,MİMAR,MÜHENDİSLER İLE BİR ARAYA GELDİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Grubu tarafından organize edilen kahvaltıda Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde Osmaneli’de inşaat faaliyetlerinde bulunan şirketlerimizin yöneticileri,inşaat ile ilgili mühendis,mimarlar bir araya geldi.Toplantıya Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin,Bilecik TSO Meclis üyeleri ve meslek grupları,İnşaat Grubu Başkanı Abdülselam Ağdağ,Osmaneli Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Dincer,SMMM Süleyman Kıral ve bir çok değerli iş adamımız toplantıya katıldı.Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer’de toplantıda yer aldı.

Toplantıda inşaat ile ilgili konular görüşüldü ve değerlendirildi.Özellikle ilçemizin turizmde artık yükselişe geçmesinin yeni dubleks konutlara,sitelere ihtiyacı doğurduğu ve bu alanda yatırımların artması gerektiği ifade edildi.Toplantıda Osmaneli Kaymakamı,Osmaneli Belediye Başkanı,Gölpazarı Belediye Başkanı,Bilecik TSO Başkanı,İnşaat Grubu Başkanı konuşma yaptı.Katılımcıların katkı sağlayan konuşmalarıyla toplantı sona erdi.