BİLECİK VALİ YARDIMCIMIZ MUSTAFA KEMALÖZGÜN VE BİLECİK İL MÜDÜRLERİ OSMANEL’Yİ ‘TURİZM HAFTASINDA ZİYARET ETTİ

04-IMG_9707

Mustafa Kemal ÖZGÜN Vali Yardımcısı V. (Hukuk Müşaviri) ve Bilecik İl Müdürleri Osmaneli’nin tarihi ve turistik alanlarını ziyaret ettiler. Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün organizasyonunda ilçelerimizi ziyaret eden Vali yardımcımız ve İl Müdürlerimizden oluşan yöneticilerimiz Osmaneli Konakalrını, Rüstem Paşa Camiini, Yıldırım Bayazıt-Hamide Hatun Camiini, Aya Yorgi Kilisesi’ni,Sokak  Sağlıklaştırma Projemiz kapsamında yapmakta olduğumuz konak restorasyon çalışmalarımızı ziyaret ettiler. Şehitler Parkı,Necp Fazıl Kısakürek Parkı, Otogar ve Hal inşaatımız, Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi gezen grubumuza Belediye Başkanımız Münür Şahin rehberlik etti.Öğle yemeği sonrası Osmaneli den ayrılan Vali Yardımcımız ve Bilecik İl Müdürlerimiz ilçemizin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel varlıklarına hayran kaldılar.