BİLECİK VALİ YARDIMCISI SN. MEHMET TAŞDÖĞEN İLÇEMİZDEYDİ

15589838_10154841760779530_5045500308457483541_n

Kendine özgü tarihi değerleriyle her geçen gün farklı misafir gruplarının akınına uğrayan ilçemiz Osmaneli’ni Bilecik Vali Yardımcısı Sn. Mehmet TAŞDÖĞEN yanındaki heyetle birlikte ziyaret etti.

İlçemize teşrif eden Bilecik Vali Yardımcısı Sn. Mehmet TAŞDÖĞEN’i ve beraberindeki heyeti İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI ve Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN karşıladı. İlçemizde kültürel bir gezi gerçekleştiren misafirlerimize, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Geleneksel Osmaneli Evlerini, Tarihi Rüstem Paşa Camii’ni ve Balaban Meydanını gezen Vali Yardımcısı Sn. TAŞDÖĞEN ve beraberindekiler Osmaneli’nin çok değerli bir tarih dokusuna sahip olduğunu dile getirdiler.