BİLECİK VALİMİZ BİLAL ŞENTÜRK 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KARATE VE ATLETİZM TAKIMLARIMIZIN ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ,SPORCULARIMIZLA SOHBET ETTİ.

Bilecik Valimiz Bilal Şentürk bugün Osmaneli’de OSB şirketlerimizden Ayde Alüminyum AŞ ziyareti sonrası 1308 Osmaneli Belediyespor Karate ve Atletizm Takımlarımızın antrenmanını izledi.Sporcularla sohbet ederek,sporun gelişimlerine ve toplumda rol model bireyler olmalarına hizmet edeceğini belirterek,spora karşı gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ile birlikte ziyaretlere,Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Genclik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir,İlçe Gençlik Spor Müdürü Şener Öner,İlçe Jandarma Komutanı Eyüp Uzun,İlçe Emniyet Müdürü Ali Özgan,1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Fikret Atabay ve ilçe protokolü katıldı.1308 Osmaneli Belediyespor karate takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor. Atletizm Takımımızı ise Sercan Ocak çalıştırıyor.Valimize kısa bir gösteri yapan atletizm ve karate takımımız valimizle ve protokolle fotoğraf çektirdi.Kulüp Başkanımız Fikret Atabay Valimiz Bilal Şentürk’e 1308 Osmaneli Belediyespor atkısını hediye etti.