BİLECİK VALİMİZ BİLAL ŞENTÜRK OSMANELİ OSB ŞİRKETLERİMİZDEN AYDE ALÜMİNYUM AŞ’Yİ ZİYARET ETTİ VE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Osmaneli OSB de faaliyet gösteren şirketlerimizden Ayde Alüminyum AŞ yeni yatırımlarla büyüme sürecini devam ettiriyor.İlimizde ve Osmaneli de metal sektöründe bir kümeleşme olduğunu görüyoruz.Özellikle ihracat taleplerinin yoğunlaştığı sektör Türkiye ekonomisine katkı vermeye devam ediyor.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk,Osmaneli Kaymakamımız Yüksel Ünal,Belediye Başkanımız Münür Şahin,il Genel Meclisi Üyemiz Alper Karadağ ve ilçe protokolünün katıldığı ziyarette şirket yönetim kurulu başkanı Doğan Zaimoğlu şirket hakkında bilgiler verdi ve yatırımlarının devam ettiğini ifade etti.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ve beraberindeki heyet fabrika içinde incelemelerde bulundu ve üretim süreci hakkında şirket yöneticilerinden bilgi aldı.