BILECİK VALİMİZ BILAL ŞENTÜRK OSMANELI’DE ARONYA DİKİMİNE KATILDI,KÖYLERİMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’ün köylere,tarıma ilgisi ve desteği devam ediyor.Osmaneli Adliye Köyümüzde İl Tarım Müdürlüğümüzün aronya bahçesi Projesi kapsamında fide dikimine katılan valimiz,Hisarcık, Adliye,Sarıyazı, Beşevler,Çerkeşli köylerimizdeki tarım alanlarında incelemelerde bulundu.Osmaneli ve köylerinde tarım arazilerinin verimli olarak kullanımından duyduğu memnuniyeti ifade eden valimiz sulama kanalları ve gölettede incelemelerde bulundu.Ziyaretlere Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’le birlikte Kaymakamımız Yüksel Ünal,Belediye Başkanımız Münür Şahin,İl Tarım Müdürümüz Necmettin Yoldaş,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,İl Genel Meclis Üyesi Alper Karadağ ve ilgili yöneticiler,Muhtarlar,köylüler ziyaretlere katıldı.