BİLECİK VALİMİZ BİLAL ŞENTÜRK OSMANELİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Osmaneli’de Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliğini,Ziraat Odasını,CP Standart Gıda Sanayi AŞ’ni ziyaret ettikten sonra İlçemizin en büyük köyü Beşevler’i ziyaret etti.Beşevler Köyünde köylülerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve köylülerle sohbet etti.İnşaatı devam eden Beşevler Muhtarlık Konağında incelemelerde bulunduktan sonra Osmanali Belediyesine ait Bebka destekleri ile yapılan Osmaneli Belediyesi Yöresel Ürünler Üretim tesislerini ziyaret etti.Sonrasında domates tarlalarında köylülerden ürün çeşitlendirmesine gitmeleri gerektiğini ifade etti.

Ziyaretlere Bilecik Valimiz Bilal Şentürk yanında,Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,İl Genel Meclisi üyeleri Alper Karadağ,Orhan Uğur,Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Canyılmaz,İlçe Emniyet Müdürü,Jandarma Komutanı,Muhtarlar ve kalabalık bir köy halkı katıldı.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin;”Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’ün Osmaneli’yi ziyaretleri ve halkımızın sorunlarını yerinde dinlemesi,oluşan birlik ve beraberlik havası Osmaneli için çok güzeldi.Valimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz”dedi.