BİLECİK VALİMİZ KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İÇİN İLÇEMİZDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ.

Bilecik Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK, #SağlıkiçinHepimizİçin mottosuyla başlatılan Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hayatın her alanını kapsayacak şekilde duyarlılık oluşturmak ve vatandaşlarımıza rehberlik etmek amacı ile Osmaneli ilçe merkezinde uygulamaları ve denetimleri yerinde inceledi.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’e Vali Yardımcısı Rahmi Köse, Kaymakamımız Yüksel Ünal, Belediye Başkanımız Münür Şahin,İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal , İl Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Faruk Dirgen ve ilgililer eşlik ettiler.İlçemiz esnafları ve vatandaşlarımızla sohbet eden Valimiz Sayın Bilal Şentürk, vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları hususlarında hatırlatmalarda bulundu.Belediye Başkanımız Münür Şahin koronavirüs tedbirlerine uyan Osmaneli Halkına teşekkür ediyoruz dedi.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ve beraberinde ilçemizi ziyaret eden değerli bürokratlarımıza da ziyaretleri için teşekkür etti.