BİLECİK VALİMİZ OSMANELİ’DE KALABALIK BİR GURUPLA 10 KM YÜRÜDÜ.

Bilecik TSO Turizm Grubunun düzenlediği,Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ve beraberinde Bilecik Il Müdürlerinin,Osmaneli İlçe Müdürlerinin,Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Esnaf Sanatkarlar Dernek Başkanımız Aydın Yıldız ve yürüyüş gurubunun katıldığı grup 10 km Lik Belenalan-Dereyörük parkurunu yürüdü.

Bilecik Valimiz Bilal Şentürk Belenelan ve Dereyörük te köylülerle görüştü ve Muhtar’ın isteklerini dinledi.Osmaneli ilçemizde Şehitler Parkınıda ziyaret eden valimiz Sevgi Cafede vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Başkanımız Münür Şahin Bilecik Valimize ve yürüyüşü düzenleyen TSO Turizm Grubuna ve tüm katılımcılara Osmaneli ziyaretleri için teşekkür etti.