BİLECİK VALİMİZ SAYIN BİLAL ŞENTÜRK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Bilecik Valimiz Sayın Bilal Şentürk Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü COVİD-19 ile alınacak önlemler ve mücadele sürecinde ilçemizde de oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını incelemek üzere ilçemizi ziyaret etti.

Bilecik Valimiz Sayın Bilal Şentürk, ilçemizi ziyaretlerinde; Corona Virüs (COVID-19) ile etkin mücadelede ve alınan önlemlerle sürdürülen çalışmalar hakkında Kaymakamız Sn. Naif Yavuz, Belediye Başkanı Sn. Münür Şahin ve Vefa Sosyal Destek Grubu ilgili heyetinden bir dizi bilgiler alarak başarılar diledi.Evlerinde olan büyüklerimizle telefon görüşmeleri yapan Valimiz Sayın Bilal Şentürk sunulan hizmetler ve talepleri hakkında büyüklerimizden bilgiler aldıktan sonra ilçemizden ayrıldı.