BOĞAZİÇİ TRENİ OSMANELİ’DEN İLK YOLCU TAŞIMACILIĞINA BUGÜN BAŞLADI.

BOĞAZIÇI TRENI OSMANELI’DEN ILK YOLCU TAŞIMACILIĞINA BUGÜN BAŞLADI.
Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Boğaziçi Treninin ilçemizde durmasını sağlayan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz.Osmaneli halkının taleplerini gündeme taşıyan Osmaneli Haber ve gazetenin genel yönetmeni Mehmet Erdem kardeşimize de çok teşekkür ediyoruz.

YHT Hattında Bilecik-Bozüyük ve Karacam-Sapanca arasındaki çalışmalar tamamlanıp eski hattan YHT nin kendi hattına geçmesiyle birlikte Osmaneli’de duran tren sayısı eskisinden cok daha fazla olacak.Bunu Osmaneli Belediyesi olarak sürekli gündemde tutuyoruz ve takip ediyoruz.

Yine iki üç yıl içinde tamamlanması gündemde olan Osmaneli-Yenişehir-Bursa YHT Hattı’nın devreye girmesi ile birlikte Osmaneli halkı YHT dende yararlanacak.Osmaneli ulaşımdaki yatırımlar sonucunda lojistik merkezi olacak”dedi.