BŞEÜ REKTÖRÜ PROF DR ŞÜKRÜ BEYDEMİR BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.BELEDİYEMİZCE OMYO AŞÇILIK BÖLÜMÜ İÇİN TAHSİS EDİLEN KONAKTA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Başkanımızla sokak sağlıklaştırma projemizi,BEBKA ile tarihi çarşıda yaptığımız iş geliştirme merkezini,Kadın ve Genc girişimciler için BEBKA destekleri ile yaptığımız restorasyon çalışmalarını,BEBKA destekleri ile yaptığımız Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde incelemelerde bulunan BŞEÜ Rektörü Prof Dr Şükrü Beydemir ilçemizdeki tarihi ve doğal dokudan oldukça etkilendi.Osmaneli Belediyemizin bir çok projesine destek olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin bundan sonraki projelerimize de desteğini sürdürecek diyen Rektörümüz yanında Genel Sekreter Doc Dr Cenk Karakurt,Osmaneli MYO müdürü Ahmet Fevzi Savaş ile Osmaneli Belediyesince Aşçılık Bölümü için tahsis edilen konaktaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin Rektörümüze ziyaretleri için teşekkür etti.Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir belediyemizin tarihine önem vererek yapmış olduğu restorasyonlar ile çok güzel konaklara sahip olmasının ve bunlardan üç at konağın kendilerine tahsis edilmesinin çok sevindirici olduğunu ve özellikle turizm ve tarım konusunda Osmaneli de çok güzel çalışmaların birlikte yapılabileceğini ifade ederek her konuda Osmaneli için katkı sağlamayı sürdüreceklerini söyledi.