BU HAFTAKİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ROTASI AĞLAN-ADLİYE KÖYÜ

14922268_10202479543027498_4808186675360707080_n

1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde etkinliklerini gerçekleştiren Osmaneli Doğa Sporları Kulübü (ODAK) bu hafta sonu da eşsiz Osmaneli doğasında yeni bir yürüyüşe hazırlanıyor.

Bu hafta ODAK grubu üyesi dağcı Cengiz TURGUT referansında Tırtıl Trek grubu Uğur ve Ali Beyler (rehber) yönetiminde ilçemiz Osmaneli’nde Ağlan-Aliç Yaylası-Adliye rotasını yapmak üzere ODAK ile birlikte ortak etkinlik verecekler. Her doğa yürüyüşünde geçerli olduğu gibi doğa yürüyüşüne dahi olacak katılımcılar mevsim şartlarına uygun kıyafetlerle gelmeli ve kumanyalarını da yanlarında getirmelidir. Toplamda 14 km’lik bu rota kayın, köknar ve sarıçam ormanlarının içinde gerçekleşecek. Ana mola Büyük Aliç Yaylasında verilecektir. Bu kısa günlerde kafa lambalarını, el fenerlerini almayı unutmayın. Rota rehberi ani gelişen olaylara ve atmosferik şartlara göre rotayı iptal ve değiştirme hakkını saklı tutar.

20 Kasım Pazar günü yapılacak doğa yürüyüşü katılımcıların Osmaneli’ne ulaşmalarını takriben saat 10:00’da Belediye binamız önünde gerçekleşecektir. Bu etkinliğin araç tahsisi Belediye Başkanlığımız tarafından sağlanıp katılım tamamen ücretsizdir. Yapılacak bu etkinliğe kalp ve dolaşım sisteminde rahatsızlığı olanların katılmamaları rica olunur.