BU SEZON KONYASPOR’A TRANSFER OLAN FUTBOLCUMUZ GÖRKEM YAVUZ U-14 MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ

1308 Osmaneli Belediyespor futbolcumuz Görkem Yavuz bu yıl düzenlediğimiz “Lefke Cup U-14 futbol turnuvasında ”Konyaspor tarafından beğenilerek transfer edilmişti. Kısa sürede Konyaspor U-14 takımında başarılı performansı ile dikkat çeken altyapımızdan çıkan değerli sporcumuz Görkem Yavuz büyük bir başarıyı daha yakaladı. Son açıklanan U-14 Türk Milli Takımız kadrosuna seçilerek davet edilen Görkem Yavuz ilçemizin gururu oldu. Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada; ”Görkem alt yapımızdan çıkan ve kusa sürede milli takıma kadar yükselen futbolcumuz. Kendisiyle gurur duyuyor ve geleceğin yıldızı olmasını diliyoruz.