BUGÜN, ŞEHİT AİLELERİNİ,ÇOK YAKINDA ARAMIZDAN AYRILAN VE RAHMETLE ANDIĞIMIZ MUHTARIMIZ ÜNAL ÖZET,BELEDİYEMİZ ÇALIŞANI NURİ ÇOLAK KARDEŞLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİK.

ZİYARETLERDE BİZLERLE OLAN VE DESTEK VEREN FAİK ÜSTÜN VE MEHMET SEMERCİ KARDEŞLERİMİZE DE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.HER GECEN GÜN ARTAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ OSMANELİ MİLLİYETÇİLİĞİ VE OSMANELİ HEDEFLERİ İÇİN ÇOK DAHA ANLAMLI OLUYOR.

OSMANELİYİ KİMİN YÖNETECEĞİNE, OSMANELİ HALKI 31.MART.2019 DA KENDİSİ KARAR VERECEK VE BU KARARA HERKES SAYGI DUYACAK.

“1075 YILINDAN GÜNÜMÜZE KESİNTİSİZ TÜRK KENTİ OSMANELİ” HALKI GELECEĞİNİ KENDİ BELİRLEYECEK.
OSMANELİ HALKI NE DERSE O…!