BUGÜN TEMA VAKFININ KURUCUSU “TOPRAK DEDE-HAYRETTİN KARACA” TOPRAĞA VERİLİRKEN ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE ESKİ OTOGAR ALANINA AĞAÇ DİKTİK.

Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği programla,bugün toprağa verdiğimiz Tema Vakfı Kurucusu “Toprak Dede-Hayrettin Karaca” anısına Otogar alanında öğrencilerle birlikte Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Döş,Merkez Avcılar Kulübü üyeleri ve öğrencilerimizle birlikte ağaç diktik.

Osmaneli Belediyesi olarak 2014 den bu yana Bursa Orman Bölge Müdürlüğünün,Yalova Tarım AŞ ve diğer firma,şahısların destekleri ve de belediyemizin fidanlığına yetiştirdiğimiz fidanlarda dahil olmak üzere toplam 200.000 Adet ağacı Osmaneli de toprakla buluşturduk.Osmaneli’de tüm yollar ve yeni oluşturduğumuz parklar,İçmeler tesislerimizde artık ağaçlar çok iyi noktaya geldi.Hedefimizi 2023 yılına kadar Osmaneli’de kişi başına 30 adet ağaç dikmek.

97 yaşında hayatını kaybeden TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı “Toprak Dede” Hayrettin Karaca son yolculuğuna uğurlanırken. Karaca için Cemal Reşit Rey’de tören düzenlendi. Toprak Dede’nin anısına Türkiye’nin 81 ilinde yüzlerce fidan toprakla buluştu.Hayrettin Karaca’ya Allah’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.