ÇERKEŞLİ AVCILAR VE ATICILAR KULÜBÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ YARIŞMALARI İZLEDİK

31673978_2020320174851182_6301498393747259392_n

Osmaneli avcılık ve atıcılık sporunda çok sayıda sporcuya ve köylerimizle birlikte 5 kulübümüze sahip. Her yıl atış alanımızda en az 5 organizasyon düzenleniyor. Organizasyonlara değişik illerden sporcuların yoğun katılımı var. Bu yılda ilçemizden ve dışarıdan bir çok sporcu atışlara katıldı. Her gecen yıl daha çok sporcunun katıldığı yarışmalara Osmaneli Belediyesi olarak
kulüplerimize destek oluyoruz. Çerkeşli Avcılar Atıcılar Kulübümüz Başkan ve yöneticilerine organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi “1075 yılından günümüze kesintisiz TÜRK kenti olan OSMANELİ”de her gencimizin mutlaka silah kullanmasını ve yakın döğüş sporlarından birini bilmesini arzuluyoruz. Osmaneli gencine yakışan budur. Devletine, milletine, vatanına, bayrağına bağlı Osmaneli halkı her zaman devletine bağlı ve hazır askerdir.