ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI,ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRÜ EYÜP KARAHAN’I ZİYARET ETTİK.

Çevre Bakanlığı ile ilgili projelerimiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ettik.Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın organize ettiği ziyaretlere vekilimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Münür Şahin,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,Cevre Müdürümüz Sabri Yılmaz,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanımız Mehmet Kepez katıldılar.Belediyelerimizin Milletvekilimiz Selim Yağcı iaracılığı ile taleplerini ilettiği toplantı son derece verimli geçti.Sıfır atık hedefi ile hareket eden Bakanlığımızın çalışmalarına uyumlu olan Projeler desteklenecek.Osmaneli Belediyemizin Odöksan AŞ,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz,Bilecik Çevre Şehircilik Müdürlüğümüzle birlikte yürüteceği proje ile Döküm Kum atıklarının,Mermer Atıkları ile birlikte değerlendirilerek yapı elemanlarına dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması Projemizdeki büyük ilgi gördü.Proje sıfır atık hedefleri için ideal bir örnek olacak.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Lisans Genel Müdürü Mefrali Ecer,ilgili daire başkanları,şube Müdürleri ile yaptığımız görüşme sonrası Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyyüp Karaman ile bir araya gelindi.Başkanımız Münür Şahin Çevre Şehircilik Bakanlığı ziyaretimizi organize eden ve projelerimizde destek olan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ve ziyaretlerimize katılan İlçe Başkanımız Şaban Güdem’e teşekkür etti.